Borta bra – hemma bäst!

Kungsmässan, 23 mil på E6 och halva Skåne runt – nu ligger jag i soffan och jag tänker inte flytta mig härifrån mer än för att gå på toa och lägga mig i sängen senare ikväll. Huvudet värker, tystnaden här hemma är alldeles fantastisk, ryggen känns trött och magen känns. Kallt vatten, en stor fluffig kudde och en skön hoodie räddar kvällen!

Efter att jag hade lämnat Julia och Kungsbacka så styrde jag då ner mot Skåne igen, var inne och hämtade upp en åkpåse från Petite Cherie på vägen samt ett par bodys och byxor. Var även inne en snabbis på Nova Lund där jag hittade en supersöt liten ylledräkt till bebis på rea som åkte med hem, samt ministrumpor inne på Lindex. Nu börjar jag känna mig nöjd. Allting börjar komma i ordning och det känns som att jag har det jag behöver för att klara mig. Vill inte köpa för mycket prylar heller utan har verkligen försökt tänka efter. För det första så gör man inte så mycket i början, man kommer nog ha sina favoritkläder och då vi har tvättmaskin i lägenheten så lär det bli att man tvättar upp det direkt och använder. Så på klädfronten känner jag mig ganska nöjd. Inväntar mina sista paket som innehåller 2 stycken overaller. I övrigt – finito!

6 thoughts on “Borta bra – hemma bäst!

  1. Vettigt tänkt! Jag hade väldigt mycket smått. Inte så mycket 50 som tur var, nått enstaka plagg, men 56… Puh! Vissa plagg blev aldrig använda.. Så försök att hålla dig, köp hellre någon stl större i så fall🥰

  2. Men tänk vad roligt om du började planera bebis-outfits a la ponnytiden igen… neongrön napp, matchas med body i samma färg, matchande hjälm på dig osv… 😂🤩
    Grattis till kommande bebis 😁

    1. Ja jag tänkte också på det tidigare. Herregud. Vagn, overall, napp, kläder med mera. Kanske lika bra jag kommit över den perioden after all haha! Men om några år blir det att planera ponnyoutfits igen 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.