Ensamvarg

Jag passade ju äntligen på att åka upp till Julia i Kungsbacka som fick barn för exakt 2 månader sedan. Julia och jag jobbade en tid i Bulgarien tillsammans och hade väldigt, väldigt roligt tillsammans innan hon flyttade hem till Sverige igen och jag flyttade mig sedan vidare mot Tyskland efter det. Så här har jag spenderat gårdagskvällen och nu hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen innan jag styr bilen ner mot Skåne igen, hämtar upp lite saker på vägen och sedan vidare hem! Lika trevligt och avslappnat varje gång. Jag är ju en ensamvarg till människa. ÄLSKAR att vara ensam och inte hitta på massa saker hela tiden utan är mer än nöjd med att vara hemma och göra ingenting. Därför har jag nog också bara ett fåtal nära vänner, lite utspridda i Sverige men det gör liksom ingenting. Vi hörs flera gånger i veckan/om dagen och ses när det passar emellanåt och det passar mig alldeles utmärkt för att hänga med kompisar jämt och ständigt hade jag liksom inte orkat med. Jag måste få min tid till att bara vara, existera och pilla med annat jag tycker är roligt!

Nu bär det i alla fall av mot Kungsmässan innan hemfärd och jag tror nog att både ni och jag nu vet vilka avdelningar det kommer bli att jag/vi hänger mest på. Jag ska kika på strumpor till bebis åtminstone och kanske någon fin mössa då det blir en vinterbebis och jag har inte hittat någon annan fin ännu.

På tal om något helt annat. Denna tjej som åkte hem för ett par veckor sedan, var i vecka 15-17 eller något liknande när jag satt upp på henne och började rida. Men SÅ SÅ snäll och har skött sig super även efteråt. Det var sista inridningsponnyn av förklarliga skäl 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.