En liten wishlist

Känner mig nöjd och klar med det mesta i klädväg. Vagn med skötväska är fixad. Skötbädd är fixad. Åkpåse fixad. Overaller fixade. Säng är fixad. Babynest. Lite produkter…. ja det mesta är fixat känns det som! MEN. Om man ändå får drömma sig bort lite och få önska lite saker så kunde jag inte låta bli att slänga ihop ett litet kollage. Skulle in och kolla priser på HM’s hemsida och råkade springa över detta teddyset här under till exempel. Kärlek vid första ögonkastet.

  1. Ja. Teddysetet från HM blev jag handlöst förälskad i. Åh vad gulligt det är. Hade jag kunnat tänka mig att köpa i storlek 62 så hade hon kunnat ha det framåt våren när det fortfarande är askallt utomhus.
  2. En sovorm att ha i spjälsängen i stället för spjälsängsskydd senare hade jag velat ha. Kanske inte just orm men en sovkanin eller ett sovfår! Såg en tjej på instagram som gjorde fantastiskt söta sovdjur!
  3. Om ni inte spanat in Rebeckaves på Instagram redan så gör det! Jag har fullkomligt kärat ner mig i hennes vagnmobiler/vagnhängen som hon virkar själv. Alltså de är så, så underbara. Och så gillar jag att stötta mindre företagare som gör saker de älskar i mindre skala! En sådan kommer det garanterat att bli. Kan bara inte bestämma mig om dessa enhörningar på bilden är sötast, eller om man ska ha kaniner eller om man skulle önskat får.
  4. En yllefilt från Klippans yllefabrik står på listan. Gärna i grått med får på eller snobben som Liam har på sin filt. Men inte så lätt att önska. Men jag tänkte köra dit med mamma när det passar och spana in deras sortiment. Ylleprodukter är jag ett stort fan av och passar i alla lägen!
  5. Ett eller två par fårskinn ska bli mina i vinter. Ett till vagnen och ett att kunna ha inomhus är min önskan. Ull är fantastiskt både som detta och i kläder. Det reglerar nämligen temperaturen och transporterar bort fukt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.