Ny jobbvecka på ingång!

Då var även denna 4-dagarsledighet slut och jag återgår till en ordentlig jobbvecka. Börjar veckan med ett dubbelpass, 7.30-14 på fritids och sedan kvällsjobb från 15-21. Sedan jobbar jag resten av veckan förutom torsdag då jag är ledig och så påbörjar jag en ny tjänst nästa måndag. Full rulle! Försöker ligga i så mycket jag bara kan och orkar nu när jag inte har någon häst och när det erbjuds massa extrajobb. Och eftersom att jag mår väldigt bra just nu och är ohyfsat pigg så passar det perfekt! Vi får väl se om jag kan hitta på något kul under veckan ändå. Jag jobbar kväll alla vardagar nu och dagtid i helgen.

Det är tur att jag har fyllt utkastet med lite inlägg som jag kan passa på att ge er här medan jag flänger runt här i Mittskåne mellan jobb, stall och hemmet. Senare idag dyker ett av mina favoritinlägg upp även om det inte är speciellt djupt. Och med detta sagt så avrundar jag faktiskt.

Har ni något roligt eller något ni ser fram emot i veckan? Dela gärna med er!

Jag har fått en massa uppdateringar om Showman dagarna efter att han kom upp till sina nya ägare i Småland. Han hade skött sig exemplariskt. Finaste lillkillen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.