Lyckan över eget grönt!

Några av er kanske minns hur lycklig jag var i början av sommaren när mina små och få planteringar äntligen hade börjat växa och komma upp över jorden. Idag tog jag en kik på mina salladslökar och fick en smärre chock. De var gigantiska och hur fina som helst! Luktar helt ljuvligt och jag har plockat in ett knippe som jag tänkte använda i morgon. Alltså lyckan i mig att jag lyckats plantera mina egna lökar från grunden utan att misslyckas! Nästa år blir det ännu mer egenodlat om jag får bestämma! Vi har även en tomatplanta. Tyvärr äter jag inte tomater men det ser så himla gott och somrigt ut när de växer och det är små röda tomater överallt. Det kan inte bara vara jag som är helt nybörjare på detta men ack så lycklig över så små saker? Mina kryddväxter i mitt köksfönster är dock en annan historia, inte riktigt lika lycklig. Vet inte hur många kryddväxter jag inte lyckats hålla vid liv det senaste året. Stackars dem 🙁

Mina stackars lökar har verkligen fått trängas om utrymmet de små stackarna. Men de verkar ganska så glada och nöjda ändå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.