Slut i rutan

Jag trodde ändå jag laddat upp mitt utkast med betydligt fler klara inlägg, men det var mycket av samma sort och jag känner att det får gå några dagar emellan för att inte bli alltför tjatigt i alla fall. Och så är där en del inlägg där jag inte kompletterat med bilder ännu för jag har haft 0 ork till det de sista dagarna. 13 dagars jobb på raken och 62h bara denna vecka och en månad som slutar på nästan 200 jobbade timmar. Det är mer än vad jag är van vid men det har ändå fungerat bra under denna korta period då jag inte haft hästar utöver jobbet och har kunnat vila upp mig mellan varven. Annars är jag väldigt ”duktig” på att balansera livet och inte ta på mig för mycket för jag vet hur dåligt det har fått mig att må tidigare då jag alltid, alltid blev sjuk så fort jag jobbade lite för mycket eller för många dagar på raken. Nu känner jag att detta fungerar och man får ta varje dag som den kommer. Nästa veckas schema känns som en piece of cake (36h) i jämförelse med hur senaste veckorna varit och jag ska njuta! Och på onsdag dyker det upp pålle till mig som jag tänker presentera närmre då och sedan rullar livet på i ett mer normalt, härligt och harmoniskt tempo. Vi hörs helt enkelt i morgon igen då det blir hemmakväll med vila och fokus på bloggen när jag jobbat klart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.