Rainy sunday

Idiotveckan över (hoppas på en go, fet lön i september!), jag har en visdomstand som spökar som ger mig huvudvärk och skapligt ont i munnen men hoppas kunna få bukt på den, annars blir det tandläkaren nästa. Helst vill jag inte göra några större åtgärder i munnen innan mini är här så jag hoppas kunna hålla den i schack men jag tror det borde gå för det har gått innan men vem vet, alltid ska det vara något! Förövrigt mår jag helt okej, ganska trött och sliten efter veckan som gått men tycker ändå jag håller upp det bra och hinner/orkar med det nödvändigaste. Nu vänder det ju dock vilket ska bli skönt så jag ska ha en härlig, simpel 36-timmarsvecka nu som jag ser fram emot innan jag tar välförtjänt helg nästa helg!

Så någon eftermiddag nu i dagarna när jag har hyfsat ljus att fota i så ska jag komplettera alla inlägg som är skrivna i mitt utkast och få upp här till er. Och så måste jag ta nya magbilder och en massa annat som jag inte orkat/hunnit med. (gnäll, gnäll, gnäll) haha. Nu i veckan ska jag även komma igång och pyssla lite med Nasse. Han är ju väldigt trevlig och okomplicerad men tänkte köra något pass med repgrimman för skojs skull och slänga på sadeln igen och jobba med den på. Kanske något löshoppningspass när det finns utrymme för det. Där finns en hel del att utveckla inför avelsvärderingen men vi har en hel höst och vinter på oss sen där det blir fokus på hans galopp!

En bild från i vintras. Usch får panik av allt det där lurvet. I vinter ryker det (finally!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.