När en vanlig vecka blev underbart!

Det kändes konstigt att idag styra bilen hem när jag var klar på jobbet. Inget extrajobb att köra till, inget stall direkt inpå utan bara raka spåret hem. Mycket skön känsla skall också tilläggas! Så nu sitter jag i soffan, fortfarande pigg och glad med en värkande tand och har hunnit ta lite bilder som jag legat efter med samt publicera ett inlägg. Lite senare ska jag till stallet och fixa till Nasse (känns så tomt att bara ha en häst som inte motioneras) och därefter kan jag hålla kväll. WOW känner jag mest haha! Dygnet fick helt plötsligt så, så många timmar! Och i morgon slutar jag redan klockan 14 och det känns som ett hallelujah moment! Känns som jag har så mycket tid som jag inte vet vart jag ska göra av haha. Längtar ändå till helgen och att få vara helledig i två dagar, kommer nog kännas att det behövs när det väl är dags!

Är det förresten något särskilt ni hade varit intresserade av att läsa om? Skicka gärna en kommentar med frågor, funderingar, ämnen eller vad som helst. Har lite svar på frågor i utkast som kommer allteftersom också!

Vi har ansökt om en omplaceringshund också, eller ja mamma har ju då det är hon som har hundarna men säger alltid vi då jag också är delaktig i det hela och Liam kom ju till oss när jag var 15 så det var ju familjens hund liksom. Men när hon jobbar nätter så är de hos oss så i helgen har detta trollet ovan spenderat kvällarna och nätterna hos oss. Så mycket kärlek <3 Han är bäst den där lille krabaten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.