Planera <3

Nytt jobb har inneburit en massa planering och det är få saker i livet jag tycker är så roligt som planera, organisera och strukturera. Så dessa dagar har verkligen varit väldigt roliga även om det känts väldigt snurrigt emellanåt innan man fått allting på plats med tider med mera. Jag sprang över ett lite gulligt skrivblock igår som fick följa med hem, sedan har jag sedan tidigare min älskade lilla kalender som nog lär börja användas mer regelbundet nu. Utöver detta så kommer jag ju på mig själv emellanåt med att sitta och kika på specialbeställda kalendrar, skrivblock och allt där till. Det är ju så, så, så roligt!

Nu råkar det vara så att jag och H har en eftermiddag ledigt tillsammans så jag tänkte faktiskt släpa med honom och se om jag kan hitta något nytt klädesplagg såhär lagom tills skolstart. Tycker det är sjukt tråkigt att spendera pengar på kläder, särskilt just nu men hoppas kunna hitta något som passar både nu och efter att Mini är här! Men just nu är det tråkigt för inga kläder passar ju längre, allting är för litet, stramar åt, för kort med mera…

One thought on “Planera <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.