Välkommen tillbaka… Winnie! <3

Så igår förmiddag fick jag en leverans från Holland med lastbil och det var ingen mindre än Winnie som klev av den här hemma i Skåne. Känns så gott i hjärtat att få träffa henne igen och hon såg så himla fin och välskött ut och verkade inte speciellt påverkad av den långa resan. Nu har jag ju inte koll på vart de stannade till innan de kom till mig och hur länge hon stått på transporten men hon såg i alla fall väldigt pigg och glad ut när jag sedan träffade henne under eftermiddagen. Då fick hon komma ut i hagen och sträcka på benen och det var hon väldigt nöjd över i kvällssolen med sin sjöutsikt från hagen!

Så idag blir det en heldag i hagen för hennes del, de kom ut redan 06.15 i morse och jag ska jobba till 17 och efter det blir det pyssel och fix med henne! I helgen tänkte jag skritta ut en runda på henne och känna hur hon känns, kanske trava lite och sedan smyger vi igång efter det och stämmer av läget. Planen är alltså sen att hon ska säljas och jag har redan en familj i åtanke så vi får väl se hur allting blir. Hon har nog i alla fall växt någon/några cm på dessa snart 2 år utomlands, upplevde henne mycket större nu och var tvungen att ta fram mätstickan och då landar hon nog på 145 cm.

4 thoughts on “Välkommen tillbaka… Winnie! <3

  1. Är det så att ägarna lämnade henne till dig för att sälja eller köpte du tillbaka henne? 🙂

    Och grattis till bebis<3

  2. Hon är ju så fin! Kul att få se mer av henne! Trodde också att hon såldes till holland? Varför inte sälja henne vidare i Holland, bör ju vara smidigare där tänker jag mig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.