En härlig helg till ända!

Måste ändå säga att det känns som att helgen har varit riktigt lång. Igår spenderade jag hela eftermiddagen/kvällen i Askeröd och kollade på fotbollsmatch och hängde kvar en stund efteråt innan jag for mot stallet för att ta in hästar och kvällsfodra. Idag var vi iväg på Cafe 7088 här utanför Västerstad (Väg 13 mellan SJöbo & Hörby för den intresserade, rekommenderar starkt!) och käkade lite. Därefter kom Gosh hit och vi tog med honom ner till Vombsjön och sedan vidare så han fick springa lite på planen i Askeröd. Han fick stanna hemma med H på kvällen när jag körde till stallet och nu har mamma precis hämtat honom efter sitt kvällspass. Jag hade en lugn och härlig kväll i stallet innan vi lagade middag här hemma. Sent som vanligt men antar det inte bara är jag som käkar middag mellan 21-22 de flesta dagarna i veckan?

I morgon vankas det jobb mellan 07-45-16 och därefter stallet och Winnie! Sedan tar jag en härlig, lugn kväll. Behöver dessa kvällar mer än någonsin nu så kroppen inte överbelastas. Hittills känns allting väldigt bra och jag mår väldigt bra. Lillan där inne kör sina karaterace emellanåt och nu kan man även känna sparkarna utifrån, tycker det är svinhäftigt och mysigt! Tänk att på onsdag är det bara 4 månader kvar till beräknat BF, känns fortfarande skitkonstigt och overkligt. Jag tänker egentligen inte på att jag är gravid fören hon gör sig påmind där inne med sina kickar eller varje gång jag behöver gå på toaletten. Och på tal om att vara kissnödig. Det var det enda jag tänkte på när jag red, hur kissnödig jag blev. I övrigt kändes allt precis som vanligt men jäklar vad hon tryckte på haha. Så fort jag hoppat av lättade det direkt (!).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.