En härlig måndag!

En måndag som verkligen flutit på riktigt bra må jag säga. Den tog verkligen slut så himla fort och jag hade mitt näst tidigaste pass på fritids så jag fick gå hem redan klockan 16, jippi! Till stallet for jag en snabbis där det var 1000 grader, sedan förbi affären och hem. Insåg nu att jag återigen inte fått en AVI på ett paket som ligger och väntar så jag borde styra bilen till postutlämningen innan 19 för att få ut det. Precis vad man var sugen på efter att ha landat i soffan sådär lagom halvseg och glad över att man har en hel kväll framför sig utan några måsten. Körde dessutom precis hem från Hörby så jag har ju i princip precis varit där och vänt…

Igår gick jag in i vecka 23! Och magen den växer och lillan känner jag flera gånger om dagen vilket är mysigt. Tycker egentligen att magen ser större ut på dessa bilder jag tar än vad den känns i verkligheten och när jag har kläder på mig faktiskt. Vissa dagar i vissa kläder tycker jag knappt att det syns, andra dagar lite mer. Säger väl poff snart så kan väl ingen missa det. Men i ridningen känns det som sagt helt vanligt. Förövrigt så köpte jag hem en superfin ljusslinga från Netto häromdagen som jag monterade upp i sänghimmeln ovanför spjälsängen. Det blev superdupermysigt i den hörnan. Nu saknas bara lite dekorationer som kommer och sedan såklart Mini som ligger i magen.

2 thoughts on “En härlig måndag!

  1. Så fint du gör! Ser verkligen underbart ut.

    Men den magen?! Var gömde du den på ridbilderna härom dagen? 😂 Nu undrar jag, finns det folk i din närhet (kollegor, bekanta, grannar, whatever men såna du inte själv berättat för alltså) som inte SETT ännu att du är gravid? Det var nåt du skrev om att snart kan ingen missa det, eller liknande. För det är ju inte så superlångt kvar ändå 😊

    1. Ja men det är ju det jag menar. Den är mycket större under kläder än med kläder. Känns som 2 olika kroppar 🙈 Angående din andra fråga så ska den få svar i ett inlägg 😁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.