Stor liten ponny!

Winnie ser ut som en storhäst med lilla Majken på ryggen som till vardags rider B-ponny. Men ack vad roligt det är som hästägare, i detta fall förmedlare att kunna slänga upp en annan duktig liten ryttare på ryggen och dels se hästarna från marken men också se hur de går med barn på ryggen. Winnie såg supertrevlig ut från marken i alla fall och jag höll lite lektion från en stol vid sidan av. Kändes lyxigt på något vis, brukar alltid vara jag som rider. Om några år när min egna Mini växt upp så lär jag kanske få konkurrens om mina ponnisar 😉 Planen med Winnie är att jag ska känna hur hon känns i hoppningen till veckan lite enkelt och okomplicerat. Sedan får Majken vara testpilot igen så tänkte jag filma lite och kanske ta någon bild. Båda två skötte sig i alla fall super och det känns så underbart i mitt mammahjärta att ha Winnie hemma igen och som hon njuter av att gå ute dygnet runt nu i det fina sensommarvädret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.