#sudiomoments

I samarbete med Sudio!

Nu vet jag att detta är ett samarbete men jag älskar dessa samarbeten för jag älskar Sudios hörlurar! Har flera olika varianter och denna typ av hörlur är min favorit tillsammans med ett par stora hörlurar som går över huvudet. Dessa är små, smidiga, tar ingen plats, trasslar sig inte och stannar dessutom kvar i örat. Har alltid headset på om jag pratar telefon när jag kör bil, eller så åker det på när jag mockar hagar/boxar och ibland även när jag rider. Och då är det guld värt att ha dessa eller liknande som har en vinge som gör att de sitter stabilt för det värsta jag vet är när de sakta glider ut hur hårt man än trycker in dem.

Fram tills slutet på september ingår även ett passfodral när man beställer hörlurar och med min kod ”JohannaG15” så får ni även 15% rabatt!

Älskar färgen på dessa dessutom, rosa med guld. Vad finns där mer att önska?

One thought on “#sudiomoments

  1. Hej! Vilken modell är kameran du använt till dessa bilderna och rekommenderar du denna kamera? Jättefina bilder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.