Hoppat Winnie!

Lång dag och trött i ryggen. Klev innanför dörren nu strax efter 9 efter heldag i skolan/på fritids och sedan vidare till stallet. Kommer sova som en prinsessa inatt igen. Det gör jag förvisso jämt om nätterna men dagar som dessa när allting gått i ett utan vila så är jag en zombie på kvällarna. Min kropp har alltid krävt ordentlig sömn på nätterna (gärna minst 8h men åtminstone 7). Får jag mindre än det så fungerar jag inte. Nu när jag börjat jobba dagtid igen och vänt tillbaka dygnet och går upp klockan 06 för att släppa ut hästarna innan jobbet så är jag också med all rätt ganska sliten på kvällarna. Det viktigaste är att jag får allting gjort innan jag sätter mig ner för sen är det kört. Jag ska hoppa in i duschen nu efter ännu en sjukt varm och klibbig dag. Men jag väljer ändå detta vädret framför vintern alla dagar i veckan så jag ska njuta av den sista solen!

Nu ikväll så hoppade jag i alla fall Winnie. Värmde upp henne, tog några språng på ett kryss och sedan ett räcke. Sedan hoppade jag ett par hinder till i följd på först 60 cm och sedan ca 80 cm. Hon kändes väldigt trevlig, enkel och okomplicerad. Bara flöt på och flöt över utan att ens blinka. Hon hoppade knappt utan kändes som hon klev över. Blev SÅ tävlingssugen hehe. Får väl ta mig en kik i TDB kanske… Oavsett så får ni två prints här från filmerna. Filmer finns på min Instagram (johannagrantcom) och publiceras här när jag får en ledig stund över till det annars!

4 thoughts on “Hoppat Winnie!

  1. Kan du inte skriva ett inlägg hur du resonerar kring att rida under graviditeten? Typ dina egna tankar, hur din pojkvän/folk runt omkring tycker. Vet ju att det är så skilda åsikter om det där och jag har alltid i mitt huvud tänkt att hag självklart fortsätter rida så länge det funkar om jag blir gravid, men känns som att folk (icke-hästfolk såklart) har börjat få mig att tvivla på min egna åsikt om det. Hade vart spännande att läsa. ☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.