Ro i livet

Denna vecka har gått i en ryslig fart och jag trivs väldigt bra på nya jobbet vilket känns väldigt roligt. Efter att ha gått som vikarie i 1,5 år så känns det kul att verkligen få vara en del av något på riktigt och få ta riktigt ansvar. Vi har passat på att njuta av den sista sommaren i veckan med att käka ute i Eslöv i tisdags när vi ändå var i närheten och hade tid. Och i helgen var vi också iväg. Kommande helg nu lär också bli ganska fullspäckad och för en gångs skull så gillar jag det. Jag vill komma ut, hitta på saker och allt det där. Det är egentligen inte riktigt jag som vanligtvis älskar att vara hemma men jag passar på att surfa på vågen och hitta på saker nu medan jag både vill, kan och orkar!

På graviditetsfronten händer det inte så mycket egentligen. Jag mår väldigt bra för tillfället och känner mig både pigg och stark. Hon sparkar flera gånger dagligen och igår kändes det som att hon verkligen låg och tryckte en fot på ett ställe i magen, haha. Tänker väl att jag ska ta tag i att införskaffa de sista sakerna som vi behöver och sedan kan vi bara njuta av sista tiden med att allting är i ordning med mera. Nästa besök hos MVC är inte fören mitten/slutet på september så har inte så mycket att komma med på den fronten heller. Veckorna och dagarna tickar på och idag är det 120 dagar kvar till BF, jag är i vecka 23 (22+5) och 57,1% av graviditeten har redan passerat. Galet i min värld haha. Mindre än 4 månader till BF men i min värld ska det vara mer än 4 månader till hon kommer till världen för hon ska bli ett januaribarn!

Så här har jag sett ut i veckan. Det nalkades dubbla skolfoton så locktången åkte fram. Gravidhåret är dock inte alls speciellt roligt har jag märkt och lockarna gick ur direkt, har aldrig hänt tidigare. Tur vi hade foto direkt på morgonen dag 1 och inför dag 2 använde jag en hel del hårspray. Sedan har jag återgått till den vanliga bullen på huvudet för det är 1. Jobbigt att tämja just nu och 2. Alldeles för varmt att ha utsläppt. Angående kläder nu så är jag glad att jag fortfarande kommer i 2 av mina favoritjeans även om det börjar bli liiite tight nu. Och byxorna som jag har längst till vänster kommer vara min räddning framöver. Mjuka, sköna och snygga, kommer från Gina och kostar 199:- De finns även i sand/beige som jag provade sist men tyckte sådär om dem, men funderar på att ge dem en ny chans för de är verkligen underbara att ha på sig. De lär fungera ett tag till i alla fall.

One thought on “Ro i livet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.