Tävling på gång!

En härlig, lång, innehållsrik dag som började i stallet. Skrittade fram Winnie länge på asfalten och det är så härligt med henne för hon är så trygg i trafiken så vi kunde verkligen gå en stund på asfalten och värma ordentligt! Sedan ett kort pass i paddocken där jag fortsatte värma henne i galopp i lätt sits innan jag tog lite trav och därmed började arbeta henne i galoppen. Bästa ridpasset hittills, riktigt trevlig och helt klart på väg i rätt riktning med att bära sig på bakbenen och släppa i handen och orka galoppera lugnt och sansat där. Kul! Nu ska jag glida in på TDB, fixa lite licenser och efteranmäla till tävling i morgon. Mycket pengar för lite nöje men vad tusan, detta är lär ju vara sista chansen jag får innan bebis kommer och hon blir såld så jag tar den helt enkelt. Blir en LD, avd B och känns det bra och enkelt så kanske det även blir en LC, avd B. Och det blir nere i Klagshamn söder om Malmö.

Hon har växt till sig lite sedan sist, men minns än idag känslan hon gav. Helt perfekt att rida på framridning och framhoppning. Sedan inne på banan skötte hon sig som om hon aldrig gjort något annat. Så glad och så stolt var jag! Lyckan i mig att få tävla henne en gång till är obeskrivlig, jag ser fram emot morgondagen SÅ himla mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.