20:37 – Tävlingsresultat

Klockan närmar sig 21 och i morgon är det jobb från 8-16. Därefter blir det en lång skrittrunda med Winnie efter dagens bravader som jag ska skriva mer om i morgon hade jag tänkt. Just nu är jag helt slut efter tidigt morgon och därefter kom det sköra livet emellan så jag får snart packa ihop mig för dagen och varva ner lite. Ni som följer mig på instagram har ju redan fått lite sneak peeks, resten kommer upp här. Ska klippa ihop film och har precis redigerat klart bilder från dagen som Linnéa var så himla snäll och tog. Vi hade i alla fall ett ner i både LD & LC och jag är supernöjd över både hennes och min insats, mest i LCn där jag hittade ett bättre dragläge och flyt. Var förbaskat roligt vill jag lova! I morgon (eftersom jag inte orkar/hinner ikväll) så ska jag pilla ihop en annons på henne också så får vi se om där blir några napp. Annars håller jag mig lite kall då jag har två superfamiljer som ska provrida också som jag mer än gärna säljer till!

Haha skulle kanske dragit till kavajen lite åtminstone… Hehe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.