Tävlingssöndag

Sådär jag! Efteranmälde igår kväll och kör i god tid till stallet för att hinna släppa ut, packa ihop det sista och knoppa Winnie ordentligt. Kors i taket att jag kom i mina vita ridbyxor fortfarande, jag var helt övertygad om att jag skulle behöva rida i mörkblå ridtights idag men icke, vecka 24 idag och det går minsann fortfarande. Jag tackar och tar emot men lär säkert få knäppa upp dem mellan ritterna för det är ju inte direkt bekvämt. Men vad som inte är gjort för gravida är bekvämt även om det fortfarande ”passar”. Det bär som sagt av ner till Klagshamn och min fina vän Linnea är med och hon har dessutom kameran med. Fick även tips om att ta kort nere vid vattnet där nere så jag ska verkligen ta tillfället i akt och göra det också! Sista rycket med hästarna nu innan de får läggas på hyllan ett par månader sen. Känner mig i alla fall heltrygg med Winnie, hon är bäst (<3).

Winnie på mätning som nybliven 4-åring. Så liten och tanig hihi!

Igår spenderade jag halva dagen med fotboll och ack vad jobbigt det är att bara sitta vid sidan av när allt man vill är att vara på plan. Jag längtar så mycket tills jag kan få dra igång igen och göra comeback på fotbollsplanen, det ska verkligen bli så roligt den dagen. Men kroppen lär ju kännas lagom spännande efter förlossning och allt det där så det får väl ta den tid det tar sen. Som det känns nu så tänker jag att jag i princip enbart kommer lägga mitt krut på Nasse sen, samt spela fotboll och sedan inte ta in några ponnyer för inridning. Kanske om där kommer något extra exklusivt erbjudande. Men svårt att sitta och säga nu för jag har ju ingen aning om hur livet kommer att förändras sen när Mini väl är här. Det känns fortfarande helt overkligt och avlägset. Jag kan liksom inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur mitt liv ser ut efter årsskiftet, det är alldeles för stort att ta in.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.