Trafiksäker häst!

Idag är en av mina ”tidigaste” då jag slutar redan 16 och tänkte därför att jag skulle vara klar i god tid i stallet (typ 17) men de planerna gick ju käpprätt åt skogen. Började med att ta en tur runt hela Hörby och köpa kraftfoder, mineraler, salt, linsvätska, tanka bilen och köpa olja till Nasse. Så innan jag var färdighandlad och hade gjort höpåsar till morgondagen så var klockan 18.30. Vid 18.55 satt jag upp på Winnie och skrittade iväg och sedan blev det en spontan långrunda ner till stallet jag stod i med Winnie när jag flyttade hit till Hörby. Vägen dit är ganska trafikerad så har aldrig ridit den innan, men Winnie som är en klippa i trafiken klippte inte med öronen när traktorer, dubbeldäckarbussar, cyklar, motorcyklar och bilar i alldeles för hög fart passerade förbi henne. Så där nere hamnade vi och snackade en stund. Sprang även in i tränaren jag tränat NH för där nere. Och ett alldeles perfekt underbart väder hade vi. Så Winnie har fått drygt 1h med skritt och trav på asfalt, känns otroligt gott i själen efter gårdagens tävling!

Så nu.. Klockan 20.50 är middagen i ugnen och jag sitter fortfarande med hästkläderna på… Menmen! I morgon slutar jag redan 14.20 och därefter ska jag till Mirella och fixa mina fransar och toppa håret, yay! Och sedan har jag en stor hög med saker att göra men man får ju leva lite mellan varven också, särskilt nu när jag är intresserad av att umgås med folk och hitta på saker!

En sadel, ett träns utan nosgrimma och ett par framskydd. Så råkade det visst bli gympaskor på mig… kanske inte det bästa men det är ju förbaskat skönt att rida i när man rider såhär kravlöst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.