Bilder från Klagshamn & livsupdate

Idag skulle jag varit hos Mirella och fixat håret bland annat. Det avbokades dock och lika bra var väl det för jag har varit seg som kola och sovit en bra stund efter jag lagat och intagit middag. Skapligt seg i kroppen efter full rulle hela helgen. Blir en tidig morgon imån också då jag ska släppa ut alla hästarna innan jobbet. Var i alla fall väldigt skönt med en eftermiddag ledigt såhär, det behöver jag mellan varven. Har dessutom hållt igång bra idag och spelat innebandy med grabbarna på rasten när jag var ute och höll koll på skolgården. Fungerar ju riktigt bra och kroppen känns bra! Skönt att kunna hålla igång och vara såpass aktiv måste jag säga!

Eftersom att jag inte har någon ork att bjuda på något bättre idag så bjuder jag på bilder från Helgen på vackraste Winnie i stället! Och så kan jag uppdatera er om att lillan i magen ligger och sparkar ordentligt nu ikväll. Tydligen låter det som hjärtslag om man lägger örat emot sa H. För mig känns det som ninjasparkar inifrån så hon är minsann aktiv där inne och jag är SÅ glad att jag mår så bra och är så pigg som jag är. Låt det fortsätta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.