Tävlingsfilmer!

Och så kom äntligen filmerna från helgen upp också. LD’n är lite småtråkig att titta på tycker jag för hon kliver mest runt. I LC’n så börjar hon ju faktiskt hoppa så smått så man kan ana någon typ av hoppteknik men antar man behöver höja upp en bit till innan man får se den riktiga katten som jag tror bor i henne! En liten, mer lagom ryttare, lite mer tryck och styrka i galoppen och sedan är det bara styra på större hinder tror jag! Hon kändes verkligen helt okomplicerad trots att hon bara är dressyrriden det senaste året och jag får väl ändå säga att jag också är ganska så ringrostig. Hade jag varit i normalstorlek och form nu så hade jag tagit iväg henne och hoppat lite terränghinder också men där får jag ge med mig, det får bli med Nasse om några år i stället. Tänker att jag sätter upp Majken i stället så får hon tuta runt lite över stockar om målsman tillåter 😉

4 thoughts on “Tävlingsfilmer!

  1. Hej! Jag vet inte om du sett det men ville bara berätta att ”Fiffi” blev 3:a på DM i dressyr nu i helgen som var 🙂 Roligt att se!

  2. Vad fin hon är och så kul att se henne igen 😍 är lite nyfiken på varför du bryter av till trav istället för att byta galopp? Är det för din skull eller hennes?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.