Åkpåse & förberedelser

Denna åkpåse lyckades jag komma över tidigare i somras. Den är egentligen inte alls så ljusrosa som den ser ut på bild utan den är mer åt det puderrosa hållet och kommer från Petite Cherie. Vi får väl se hur mycket den kommer komma till användning i vinter då jag förmodligen allra mest kommer att använda fårskinn och yllefiltar. Men oavsett så var det ett bra pris och den är väldigt, väldigt söt att kolla på tycker jag. 300 kronor fick jag betala för denna begagnad i väldigt fint och trevligt skick. Den ligger nu undanstoppad ett tag till och mina fortsatta förberedelser har lugnat sig ganska ordentligt sedan jag hade en rush där efter mitt RUL i vecka 19.

Jag har börjat fila på mitt förlossningsbrev och herregud, när man väl börjar läsa om allt och allting som görs på rutin så blir jag nästan mörkrädd emellanåt. Jag som är lite ”alternativ” och förespråkar det naturliga så långt det går insåg att en rutinmässig förlossning idag känns så långt ifrån naturlig som man kan komma i princip. Så jag har lite att pynta ner inför min förlossning runt årsskiftet för att jag ska känna att jag känner mig trygg och slipper onödig ångest och oro när det väl är dags. Sedan ska jag lägga en beställning på blöjor och våtservetter/servetter och annat som behövs till att sköta om Mini, samt ett babyskydd till bilen. Utöver detta hade jag behövt ett badrumsskåp och en byrå. Försöker att hitta begagnat men det tycks omöjligt så åtminstone skåpet lär jag få ta nytt på IKEA tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.