Mer död än levande

Jag har i hela mitt liv gått runt och trott att jag är en kvällsmänniska. Men jag tror att när det kommer till kritan så är jag nog mer en morgonmänniska faktiskt. Tackar och tar emot! Nu när jag vänt tillbaka dygnet efter att ha jobbat kväll hela sommaren så är det inga problem att gå upp när larmet ringer strax innan 06 på morgonen. Men jag fick en chock nu att klockan bara var lite efter 21 på kvällen och känslan av att jag somnar vilken sekund som helst nu bara jag tillåter mig att göra det. Men har man hållt igång med först promenad av hunden, utsläpp av hästar samt drygt 8h jobb och sedan direkt till stallet igen med diverse sysslor så får man nog lov att vara trött. Drygt 12.000 steg på kontot idag och då har jag inte ens telefonen på mig hela tiden…

Winnie fick ett ordentligt galoppass igår och släppte igenom riktigt fint till slut och var där jag ville ha henne, om än fortfarande svag där men absolut på väg i rätt riktning. Kul! Nasse fick bli borstad idag och så klippte jag manen och kratsade hovarna. Han bara står och njuter som vanligt. Winnie joggades på repgrimman och i morgon blir det mycket skritt ute och sedan känna igenom henne för på onsdag ska hon hoppträna med en tjej som varit och provridit. Kul! Ska bli jättekul att kolla på, såg väldigt trevligt ut på provridningen och hon hoppade väldigt fint så jag ser fram emot onsdagen.

Helgen gick i 200 blås men jag har ändå lite att säga om den men det får vänta tills i morgon, då slutar jag dessutom tidigt så har kanske lite tid och ork över. För nu slocknar jag vilken sekund som helst så jag avrundar där för idag. Hoppas ni ursäktar min uppdatering. Har börjat få ont på eftermiddagarna/kvällarna under mitt vänstra skulderblad nu, aj! Och svanskotan mår fortfarande lite halvdåligt efter hoppningen förra helgen. I övrigt känner jag mig bara lite stelare än vanligt och att det börjar märkas att det är svårare att rulla över på sidorna när man sover. Och så måste jag alltid rulla över på en sida innan jag reser mig, kan liksom knappt göra det från ryggen. I övrigt så är allt normalt, naveln har börjat trycka sig utåt märker jag också av. Den känns och ser så annorlunda ut så snart poffar den kanske också ut, vem vet!

Winnie 4 år på bilderna!

6 thoughts on “Mer död än levande

 1. Ett tips från en nybliven mamma- försök ta det så lugnt som möjligt i vardagen under graviditeten. Jag gjorde precis som dig eftersom jag för det mesta mådde väldigt bra under graviditeten så körde jag på i full jävla fart med mycket jobb, hästar, hund och allt annat i livet. Dock tog det ut sin rätt så sista tiden innan jag skulle gå hem på graviditetspenning blev jag sjukskriven…jag var helt enkelt bara helt slut och läkaren jag träffade hytte med fingret åt mig och påminde- när bebisen väl kommer ska man vara pigg och redo för att ta hand om den och allt nytt och inte helt slutkörd ☺

  1. Jadå och tack så mycket 🙂 Jag gör sällan något mer än är i stallet (=ger energi) och jobbar. Utöver det så försöker jag ha så mycket tid som möjligt med mig själv (=älskar ensam egentid och värderar det otroligt högt) och bokar inte in mer än jag måste. Just nu känns allting balanserat, men jag är likförbannat lika trött ändå på kvällarna men det har jag alltid varit. Och går man upp strax innan 06 så får man räkna med att det blir segt framåt 21. I alla fall jag. Har jag väl satt mig/lagt mig i soffan så är det kört hehe.

   1. Det är bra menade bara väl ☺ men man känner sig själv bäst. Och förresten Grattis till graviditeten måste jag ju säga. lovar att när den lilla är ute är det inte som något annat du upplevt… man blir helt trollbunden utav kärlek 😍

 2. Tänkte tipsa om babyboxar om du inte redan hört talas om det 🙂 Googla så hittar du ett antal boxar man kan beställa hem gratis, innehåller lite reklam och lite produkter till bebis och/eller nybliven mamma! Vissa är ganska ”värdelösa” men den från Libero är bra, finns lite blöjor och babyolja i mm!
  //Hästtjej och gravid i v. 36

  1. Jag kommer bara att använda giftfria blöjor och giftfria/naturliga/ekologiska krämer/oljor/produkter med mera så de där boxarna är tyvärr inget för mig men tack ändå för tipset 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.