WOW – Winnie hoppträning

Full fart igår där huvudmomenten för dagen var att Winnie skulle hoppträna med en liten pilot. Och den hoppträningen kommer jag leva på länge fast det 1. Inte var jag som tränade och 2. Inte är jag som äger hästen. Men hon är trots allt min egen uppfödning och hon skötte sig 100% exemplariskt. Hon är bara dressyrriden det senaste året och har inte hoppat bana, tävlat eller någonting förutom när jag startade henne i Klagshamn. Men hon tuffade runt en bana där på drygt 1m utan att blinka och hoppade/räddade alla situationer som uppstod som inte blev ”helt perfekta”. Hon trampade om, hon hoppade tidigt, hon krånglade sig över när det blev fel och fortsatte efteråt som om ingenting hade hänt. Det var verkligen makalöst roligt att se, så klok och så modig liten ponny. Jag blev helt varm i hjärtat och hon såg ut att trivas väldigt, väldigt bra med sin pilot. Som hoppryttare är det ju såklart extra roligt att se att det fungerar så bra på hoppbanan och att hon verkligen har det där ”goet” man vill ha. Dessutom riktigt trevlig teknik som hon inte visar fören hindren kommer upp lite i höjd. Näe… alltså jag skulle kunna prata om gårdagen i evigheter. Den lyckan var fantastiskt!

2 thoughts on “WOW – Winnie hoppträning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.