Urblåst

Herregud denna blåst. Och idag har vi varit på utflykt i skogen hela dagen på jobbet så mitt huvud är helt urblåst. Jag lyckades ändå hålla mig vaken till 19.00 nu ikväll innan jag stendäckade en timme, välförtjänt dock. Nu ska jag fixa med en massa saker kring Winnies försäljning och sedan ska jag lägga mig tidigt om jag inte piggnar på mig ordentligt. Har träningsvärk i benen av att ha stått upp så mycket idag, haha hör ni hur det låter. Vi har egentligen inte gått speciellt mycket (jag har skrapat ihop drygt 12.000 steg på stegräknaren) men ändå har jag så ont i benen. Men antar det är så det är att bära omkring på (just nu) 7kg extra som man inte är van vid… (#klen?). Varje morgon när jag vaknar till den fortsatta ”stormen” och regnet så blir jag så tacksam att hästarna numera sover inne i alla fall. De har gjort det ett tag men jag själv har nog inte riktigt ställt om ännu, hösten dök ju upp över bara en natt kan man verkligen säga!

Det var dagens statusuppdatering på den blivande mamman här. Hon ska använda sin sista energi till att göra saker hon måste göra innan hon lägger sig så godnatt. I morgon hoppas jag orka kunna leverera ännu lite mer här och har ni några särskilda frågor så hit me i kommentarsfältet!

Winnie, Våren 2017

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.