Såld!

Och där var Winnie såld, 4 veckor efter att hon anlänt till svensk mark. Jag trodde verkligen inte det skulle vara en svår ponny att sälja och där var 6 intresserade av henne. 2 som nappade redan innan annonsen kom ut och ytterligare 4 när annonsen kom kom ut på Hästnet. Alla hann inte ens provrida för både jag och mamma kände ganska direkt att den familjen som nu valt att köpa henne kändes så bra och så rätt. Precis sådär som det ska kännas att sälja häst. Det känns som att jag och ägaren till Winnie inte hade kunnat hitta ett mer perfekt hem så alla inblandade är nöjda och glada, så även Winnie tror jag 😉 Att hon dessutom hamnade i närområdet är ju bara som man hade kunnat drömma om. Jag har 10 min med bil hemifrån att kolla på hoppträning i höst och vinter, hur lyxigt? Känns underbart att ha henne såpass nära ändå och att kunna följa henne mer än bara på avstånd. Tacksam för förtroendet att få sälja henne och välja hem ännu en gång. Så nu är det tomt i stallet igen. Jag har bara Nasse och det ska bli skönt att trappa ner lite nu framöver. Så jag lägger mer eller mindre detta hästår bakom mig redan nu och tackar för allt förtroende från hästägare och andra. 2 ponnyer sålda, varav en min egna uppfödning och en min egna utbildning. Känns underbart när man känner att de verkligen hittar rätt hos sina nya familjer. Får uppdatering om Showman hela tiden och jag blir lika glad varje gång, han förtjänade också en sådan toppenfamilj som han fick!

One thought on “Såld!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.