Besök hos MVC

Då var det dags för första riktiga besöket hos barnmorskan idag då. Var där på inskrivningssamtal i juni någon gång tror jag, sedan var jag på rutinultaljud på sjukhuset i början på augusti och nu är det dags att åka till MVC med jämna mellanrum för att kolla… ja vad man nu kollar. Inte vet jag men efter idag lär jag veta. Direkt efter det är det jobb till 18. Sedan ska jag fixa till Nasse och därefter är det Quiz och käk ikväll. Jag är meningslös att ha med på quiz, min sambo är desto bättre så jag hänger mest på som sidekick och sällskap haha.

Älskar dessa fredagar där jag alltid börjar senare, de är så lugna och behagliga och man kan ta det i sin egen takt på morgonen, underbart! Sedan är det helg igen och jag har verkligen 0 söndagsångest för jag vet att när måndagen väl kickar igång så går veckorna i sådan rasande fart att jag aldrig varit med om något liknande. Det är verkligen helt makalöst. Så just nu har jag käkat frukost och ska strax börjar göra mig lite i ordning för att köra mot vårdcentralen i Eslöv. Idag är vi nere på tvåsiffrigt i nedräkningen till BF! 99 dagar kvar till BF och om 8 dagar är det exakt tre månader. Men jag fortsätter att ställa in mig på en januaribebis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.