Lång dag till ända

Dagen började i stallet med utsläpp och sedan arbete av Nasse. Vi jobbade på repet och han var jättefin i longeringen och fattar det direkt. Vänster varv aningen jobbigare så där blir det mer fokus, men i övrigt har hans galopp förbättrats avsevärt från att vara riktigt, riktigt tråkig till att ändå börja se lite trevlig ut! Därefter for jag hem och somnade en timme efter en lång, varm dusch. Sedan skulle jag mött upp en vän i Kristianstad och gått en runda på C4 men det blev inställt så slutade jag gick en runda där inne själv. Passade även på att smita in på Rusta och Hööks. Dagens absolut sötaste, finaste sak är helt klart denna nallen från Bukowski. Jag har alltid varit svag för Bukowskis nallar och jag har kikat och letat ett tag efter en nalle till lillan som jag tycker om och denna föll jag pladask för. Det var fint på något vis. Den är precis i början av ett långt, innehållsrikt liv kan jag tänka mig, åtminstone om hon är lika mån och älskar sina gosedjur lika högt som jag gjorde (och fortfarande gör, haha!) som barn. Så denna nalle har nog en häftig framtid framför sig och jag kan redan nu se att den är med ö-v-e-r-a-l-l-t!

Här ser ni förresten också den byrå som jag äntligen hittade, i grannbyn dessutom! Har hållt utkik hela sommaren nu efter en byrå i vitt som inte är för bred för att passa in på den lilla väggen. Äntligen fann jag en som jag var först att skriva på! En rund spegel från Rusta följde med hem och ska sitta ovanför så kommer det bli superfint. Övriga saker ovanpå är bara ställda där tills vidare, jag luskar fortfarande i vad jag ska ha ovanpå byrån men fortfarande så det är plats för mig att sminka mig och fixa håret där på morgonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.