Fix och trix hemma!

Min dator har uppenbarligen allvarliga problem med batteriet så ett långt inlägg försvann precis och det sista jag tänker göra är att försöka återberätta det. Kort och gott så kan jag i alla fall tillägga att jag hämtat upp ett skötbord idag. Det var större än jag trodde men det får duga! Lite korgar till det så är jag nöjd. Sedan så har jag pillat med vardagsrummet hela kvällen. Pappa hade med sig äppellådor hit som han hämtade upp på vägen hit nu i helgen så jag slängde ut byrån vi provisoriskt haft sedan slutet på april och satte dit enkla, men snygga trälådor i stället. Jag gillar ju trä, naturligt och naturnära färger. Förutom det har jag ju kommit fram till att våra soffor är alldeles för små nu när vi väntar tillökning. Så jag har slängt ut dem till salu och har redan hittat en ny som vi hämtar till veckan. Så blir det fint här igen och jag är nöjd och kan slappna av sen när vi blir 3. Dessutom får vi alla plats inklusive eventuella gäster vilket är trevligt. Och vardagsrummet kommer att se mycket bättre ut! Jag bjuder helt enkelt på en liten sneak peek på ändringarna i vardagsrummet även om jag har en del kvar innan jag när nöjd och en del fortfarande är provisoriskt.

Pappa hjälpte mig även att få upp den runda spegeln på väggen i hallen och det blev superfint, så nöjd! Rätt dekorationer där också så är jag nöjd. Nu börjar saker falla på plats kan man säga och inte minst så börjar vi blir redo för bebis!

Längtar tills det sista är på plats här inne nu i alla fall och nu har jag liksom kommit till insikt med hur jag vill ha det och vilka toner jag vill ha. Därför har jag en hel del som ska säljas just nu också bl.a min sittpuff i sammet (mörkgrön) med tillhörande kuddar, ett brickbord i silver, två soffor och en matta som ni ser lite av hörnet på på bilden till vänster. Förhoppningsvis hämtar vi ny soffa i början på veckan, gud vad skönt det ska bli. De två jag har nu var inte alls vad jag trodde fast jag har både nära vänner och andra nära i familjen som har sådana soffor. Och så köpte jag ju såklart dem innan jag visste att vi skulle bli fler.

2 thoughts on “Fix och trix hemma!

  1. Funderar på hur jag ska säga det här utan att låta dryg, men du får helt enkelt tro mig när jag säger att jag inte menar att vara otrevlig!

    Du har alltid skrivit ”hur jag vill ha det, jag har fixat, jag är inte nöjd” när det kommer till inredning. Är inte din sambo det minsta intresserad av hur ni har det hemma? Eller är det helt enkelt du som bestämmer?

    1. Nej han har 0 intresse i detta (som tur är haha) så jag får fixa och dona bäst jag vill och han tycker det blir fint efteråt. Glad för det är jag. Han har ofta åsikter och kan vara lite negativ men brukar tycka det blir jättefint efteråt. Så länge allting är i ordning, rent och städat hemma så är han mer än nöjd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.