Tiden med bra sömn = förbi…

Och där var det visst slut på min skönhetssömn under nätterna också sedan en vecka tillbaka. Vaknar till och känner mig nästan klarvaken ett par gånger under veckorna, är på toa, är uppe och hämtar vatten, var uppe och släckte en lampa (?)… vrider och vänder på mig vilket blir jobbigare och svårare för varje dag som går. Magen spänner som en ballong emellanåt och det är först nu man verkligen börjat märka av skillnad rent fysiskt känner jag i alla fall. Har ju mått och mår även oförskämt bra vilket jag tackar gudarna för så små saker som dessa blir liksom extra påtagliga. Jag är fortfarande pigg på morgnarna men känner mig något tröttare under dagen sen, särskilt idag efter en natt där jag var uppe 3 gånger om jag inte minns fel.

Har kort jobbdag och sedan hade jag gärna velat fortsätta fixa här hemma men det är svårt innan vissa av möblerna är borta och nya tillkommit så jag får nog nöja mig med att diska, tvätta och sånt kul innan jag styr mot stallet senare för att fixa med Nasse samt kvällsfodra. Förhoppningsvis har det dykt upp en del roliga paket i brevlådan så att jag hinner fota och fixa lite bilder hit till bloggen efter jag slutat jobbet redan 14.20.

Vecka 28 i söndags. Idag är vi i 27+2 och har då alltså 88 dagar kvar till BF. TIDEN GÅR SÅ FORT, det är verkligen helt makalöst! Enligt appen blir barnet 34 cm lång denna vecka, har passerat 1kg-gränsen och kommer väga drygt 1,2 kilo i slutet av veckan. Står även att om det skulle födas nu så har den stora chanser att överleva och det är ju alltid en lättnad i alla fall även om vår lille tjej ska få stanna inne till efter tolvslaget på nyårsafton 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.