Jämföra priser – Barnvagn med tillbehör

Tänker mig väl att det blir ett sådant här inlägg till åtminstone med allt vi köpt inför lillans ankomst i december (eller när det nu blir). Det sista inlägget får helt enkelt bli lite samlat med resten av alla ”småsaker” vi köpt såsom babynest, skötbädd med mera. Det enda som vi kommer köpa helt nytt är ett babyskydd till bilen. Men mer om det i ett annat inlägg en annan gång.


Så till vad dagens inlägg ska handla om i stället – Barnvagnen och de tillbehör vi fick med. Det finns nog inget område som känns som en djungel lika mycket som detta gör. Finns så otroligt många olika märken, modeller, hjul, tillbehör med mera, med mera. Utan att ha gjort någon research överhuvudtaget så började jag kika på vagnar från Emmaljunga. De har väl ett generellt bra rykte, de man pratat med har varit nöjda och det känns som att de ändå är rejäla vilket passar bra för någon som mig/oss som är ute och flänger en hel del. Kollade inte på några vagnar över 2500 kronor men målet var att hitta vagn för 2000 kronor. Hittade lite olika som lät intressanta, vissa var jag inte tillräckligt snabb att skriva på men till slut så.

En Emmaljunga Super Nitro med punkteringsfria däck, sittdel, liggdel, åkpåse och skötväska. Jag googlade lite om den, läste lite om den och tyckte att det kändes bra. Snöade egentligen inte in mig för mycket på det, skulle det kännas helt åt pipsvängen fel och jobbigt sen så får jag väl helt enkelt byta. Lite svårt att veta allt innan man provat den helt och hållet i praktiken såklart. Men den kändes i alla fall väldigt nätt att köra men samtidigt rejäl och med stora hjul. Väldigt lättstyrd/lättsvängd vilket jag verkligen gillade. Samt otroligt fint i skicket, inga konstigheter, inget som var trasigt och allting såg väldigt fräscht ut. Liggdelen är svart, sittdelen mörkgrå. Väldigt lätt att ta loss ligg/sittdel och fälla ihop chassit, gick utan problem in i baksätet på mina lilla Nissan micra när vi tagit isär det och fällt ihop det. Så hittills är jag så nöjd man kan bli utan att ha provat den i praktiken, så recension om det får jag väl komma med längre fram i vår sen. Men priset och allt kan jag inte klaga på i alla fall!

Nu ska jag vara ärlig och säga att mina prisuppgifter kanske inte stämmer till 100% men det känns ändå rimligt och logiskt efter alla eftersökningar jag har gjort. Litar ändå på att det stämmer hyfsat.

Vagn med sittdel 6500 kr – Liggdel – 2500 kr – Skötväska – 450 kr – Åkpåse – 500 kr

Nypris på allt: 9950 – Vad jag köpte det för: 2000 – Sparat: 7950 kr

One thought on “Jämföra priser – Barnvagn med tillbehör

  1. Jätteroligt med dessa inlägg! 🙂 Generellt är tips, babyshopping och gravidtankar inlägg jag gärna läser 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.