Stukad fot + löshoppning

En rejäl stukning/vrickning av foten satte punkt för denna onsdagen. Kände inte riktigt att jag behövde det just nu men vad ska man göra. Fytusan vad snubblig man blivit som gravid, det är ju helt makalöst. Jag som vanligtvis är ostabil på vänster fot passade på att snubbla rejält med min högra fot idag så den fotknölen är dubbelt så stor mot vad den ska vara. Ber till gudarna att det inte känns värre i morgon, o-r-k-a-r inte.

En hästbenlinda om och en stor sko på så att Nasse kunder löshoppas i alla fall. Tycker hans galopp blivit mycket bättre av sig själv över sommaren och tänker att den ska bli ännu bättre nu under hösten när han ska få träna upp både kondis och styrka i massor! Tur jag har bästa mamma till hjälp (<3).

Nasse latjade mest omkring och gled över hindren lite som han kände för det. Spelade tydligen ingen roll hur man kom in på hjälphindret för han löste allt ändå på de mest varierade sätt. Bland annat en del inslag av längdhopp som ni ser högst upp. Har lagt film på min Instagram. Han är i alla fall väldigt söt och tycker det är kul att få arbeta. Hindren låg på 1m idag och det gör han både framlänges, baklänges och med förbundna ögon känns det som. Stenkoll på läget, modig, spänstig och bra i huvudet. Lite mer styrka och power så blir det nog super!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.