Skötbordet på plats

Så efter mycket om och men, funderande fram och tillbaka så blev det till slut såhär. Ett skötbord i hörnet i badrummet. Något trångt men fungerar mer än väl. Nu har jag mätt och donat för att komma fram till om jag får plats med lite korgar också för att dölja allting lite snyggt och som det ser ut så faller på valet på två olika sorter från IKEA. De små att ha uppepå där det står svarta, fula platskorgar nu och de större att ha undertill med extra blöjor, våtservetter, toarullar och annat som kanske är snyggt att ha undangömt. Men så här ser det ut i dagsläget, förhoppningsvis kan jag leverera en roliga ”efterbild” sen när allt är på plats. En liten mobil med några söta figurer ovanpå hade också gjort sig fint tänker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.