Monday

Börjar bli lite smått irriterad över att inte kunna sova på nätterna nu. Förkylningen vrider liksom upp sig på max så fort man lagt huvudet på kudden, näsan täppt, hosta och allt detta slem haha. Sura uppstötningar på det kan jag också lägga till på listan nu som gravid. Men fortsatt mår jag bra, man märker ju av att det händer mycket i kroppen men jag fungerar ju i vardagen precis som vanligt, bara med lite mindre sömn. Blir nog en del tidiga kvällar för mig i veckan om jag känner mig själv rätt. Håller tummarna att nattsömnen vänder om förkylningen försvinner så kanske jag kan få sova hela nätter igenom utan att vakna och vara klarvaken 2-3 gånger per natt. Inatt har Gosh ränt runt en massa också så det gjorde inte saken bättre. Tror han känner nu att det är något som är annorlunda. Han känns beskyddande mot mig (han är ju mest med mamma, är bara med mig de nätter mamma jobbar) och nästan lite orolig inatt. Lilla hjärtat <3 Vi får se hur allting utvecklar sig. Vi spenderade hela förmiddagen igår nedkrupna under täcken och filtar i soffan och hade det supermysigt i alla fall, precis som en söndag ska vara om ni frågar mig 😉

Nu har jag 3 timmars arbete kvar, sedan ska jag hämta upp en vinteroverall i en storlek större (garderar upp mig lite när jag hittar något bra fynd) och därefter träffa en vän och köpa en matta till vardagsrummet. Längtar hem igen och få den på plats och se hur vardagsrummet förvandlas ytterligare lite grann. Den känslan är magisk. Och jag älskar att tända alla ljusen i vardagsrummet nu och bara njuta, känns som att jag har tid med det i år på något sätt. Och som tidigare nämnt, jag äääälskar nya soffan. Den är ren och skär lycka!

Så fort jag har lite tid över och kommer ihåg det så ska jag börja beställa bilder till ett fotoalbum som jag tänkte pyssla ihop själv! Första albumet blir bilder och texter från graviditeten och sedan fortsätter vi. Lär ju bli en HEL DEL bilder på lillan sen om jag känner mig själv rätt, hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.