Matta & tavelvägg – Check

Och där var jag i hamn med nästa punkter på listan. Tycker jag har överträffat mig själv lite ändå. Det brukar ta SÅÅ lång tid innan jag ser hur jag vill ha saker och ting så jag är förvånad över att allting tuffar på så snabbt nu. Men har väl kanske haft ett halvår att fundera också sedan vi flyttade hit. Jag är fortsatt skitnöjd i alla fall och nästa större projekt blir då vardagsrumsbordet om några veckor. Sedan ska lillebror ev få hjälpa mig med en lampa och därefter är det bara textildetaljer kvar – gardiner, kuddar, fårskinn mm (okej då… och fönsterbrädet/fönstret också). En fondvägg i beige bakom TVn hade jag också gärna haft… men får fundera många varv till innan jag bestämmer mig.

4 thoughts on “Matta & tavelvägg – Check

    1. Du jag har tyvärr ingen aning, drar en gissning på Mio kanske eller något liknande. Jag köpte den begagnad så tyvärr har jag ingen info om den mer än måtten i princip!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.