Snark!

Wiho en natt med ostörd sömn! Vad jag kan minnas i alla fall. Vaknade vid 05.45 av mitt larm och då var H borta. Tur vi har en skön soffa som man kan sova på för jag hittade honom där ute. Tydligen låter jag förj’vligt på nätterna när jag sover med min förkylning MEN jag sover i alla fall! (Hoppas det håller i sig). 06.00 satt jag i bilen mot stallet för utsläpp, klockan 06.40 styrde jag hem igen och då har jag även fixat klart till Nasse med mockning, vatten, påsar och mat. Älskar att hinna göra det på morgonen, det är en befriande känsla. Som att det går mycket enklare och känns lättare på något vis. SÅ skönt att ha det klart på eftermiddagen sen, särskilt de dagar jag jobbar till 17 eller längre. Nu återstår motion av honom senare idag, men jag slutar redan 14.20 så det är skönt med en lång eftermiddag framför mig. Blir lite fortsatt pill här hemma hade jag tänkt. Igår kom mattan på plats, den blev SÅ bra tycker jag. Ja ni hör ju, jag är fortsatt lyrisk över vardagsrummet som börjar forma sig mer och mer!

Nästa projekt: Tavelvägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.