Klippa Nasse + gravidtankar

Nasse fick ett ordentligt och grundligt bad nu på morgonen och fick stå kvar inne efter det för att torka. Jag tänkte nämligen att jag skulle dra fram klippmaskinen och köra av allt hans lurv senare. Nu när vi är inne i en träningsperiod som ska trappas upp så blir han så gaalet svettig av det arbete han utför så en klippning nu blir alldeles perfekt. Längtar tills jag är klar, de blir så galet fina när de är klippta och jag är så nyfiken på hur han kommer se ut som klippt hehe!


I övrigt så tänkte jag fortsätta prata om lite graviditetsrelaterade saker som jag har märkt av sista tiden. Jag har nämligen blivit så himla pysslig och produktiv när det kommer till hemmet. Antar att det också är ganska så naturligt och biologiskt att man vill göra i ordning och fixa fint inför förlossningen. Men jag har verkligen märkt en stor skillnad. Jag går och plockar överallt, hela tiden. Ändrar om, fixar till, rensar ut och organiserar om. Mysigt tycker jag. Men roligt hur jag märkt att jag blivit så mycket mer sån de sista veckorna bara. Ska försöka börja fixa det sista nu så att jag kan släppa alla förberedelser och bara fokusera på vardagen, det är skönt när allting är i land!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.