Nasse nakenhäst

Lite lunchrast för min del innan jag ska hålla i en lektion. Därefter bär det av direkt mot stallet för att luncha hästarna, fixa åt Nasse och jobba honom på repet för att sedan direkt efter det möta upp en vän där det förmodligen lär bli en hel del bebis och graviditetssnack… Sedan väntar en efterlängtad och lugn kväll i soffan. Precis vad jag behöver mellan varven. I helgen har jag sovit SÅÅ mycket. Har släppt ut hästarna och sedan åkt hem och somnat direkt igen, i söndags sov jag i säkert 3h och har ändå inga problem att somna sen på kvällen. I lördags sov jag både på förmiddagen och på kvällen innan jag utan problem somnade för natten igen. Så ja, just nu ger jag min kropp all den vila den behöver för att orka med vardagen som den är så länge som möjligt.

Nasse har som sagt blivit nakenhäst och han fick en riktigt snygg färg. Skimrar liksom i silver/grått men är ändå fux. Och ack så mycket sötare utan allt sitt lurv. Var betydligt mer go i honom i lösgaloppen utan pälsen och han blev inte genomblöt heller. Skönt!

Han trivs SÅÅ bra med att äntligen få vara nummer 1 och inte bara vara den som hamnar i skymundan och vid sidan av alla hästar. Han är så go på alla sätt och vis, till lags, vill jobba, vill ha uppmärksamhet och det absolut bästa med honom är hur okomplicerad han är! Man kan göra vad man vill med honom och han skiter verkligen i det mesta. Bara det att han är klippt från topp till tå inklusive öron, ben och allt utan att ha lyft ett öga är så underbart. Alla hans arga fuxsystrar har liksom försökt ha ihjäl en de första gångerna man tog fram en klippmaskin. Han stod som ett ljus och rörde inte en fena, det var bara öronen som krävde lite extra övertalning men inget mer än så. Hoppas han fortsätter vara lika lätt att ha att göra med även när han får komma ut och röra sig på okända platser och bland nya hästar sen trots att han är hingst. Nej alltså, han är makalöst tacksam att jobba med och ha omkring sig även kring ston.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.