Gravidtankar

Som jag nämnde igår så har jag en stark känsla av att hon kommer komma tidigare än beräknat, så just nu är det som att hela min kropp och sinne ställt in sig på just det. Även om det ännu är relativt ”länge” kvar så märks det verkligen från vecka till vecka hur man förändras nu. Hur man lever som i sin egen dimma. Jag är verkligen helt bortkopplad från omvärlden emellanåt utan att ens tänka på det själv. Lever som i min egen bubbla, är fortsatt glömsk och det är som att all vaken tid spenderas på att förbereda sig mentalt även om man inte reflekterar över det. Det sker liksom naturligt.

Som det känns nu så kommer hon dyka upp från den 12-25 december med 17, 19, 24 och 25 december som datum jag hakat upp mig lite extra på. Så vi får väl helt enkelt se. Det sker när det sker oavsett vad så inte så mycket att göra åt mer än att ställa in sig på att det kan bli tidigt, det kan bli sent och det kan bli mitt i jul och nyår. Det blir bra oavsett även om tanken av att en bebis ska komma fortfarande är fruktansvärt avlägsen haha.

Idag går vi in i vecka 31, om en vecka är det exakt 2 månader till BF och tiden rinner iväg lika mycket som vanligt. Känner dock nu att jag gärna tagit 3 dagars helg och 4 dagars arbete. Jag är fruktansvärt trött på eftermiddagarna/kvällarna i veckorna nu och får ingenting gjort och på helgerna sover jag i flera timmar. Igår sov jag 3h innan jag tyvärr blev väckt, annars lär jag ha sovit ett par till minst. Så kroppen behöver verkligen sin vila samt lugn och ro!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.