Wish list

Om jag fick önska saker till bebis som jag ännu inte införskaffat så hade listan sett ut i denna stil på ett ungefär.

1. Bärsjal – Coracor
Ekologisk till största del, supersmidig att kunna ha bebis i och ha henne nära men samtidigt kunna ha händerna fria vid behov förutsatt att bebis trivs i sjalen. Men är helt klart inne på en bärsjal!

2. Strålningsreducerande filt – Shielding blanket
Min typ av produkt, att utsätta bebis för mindre strålning kan knappast skada. Dessutom i ekologisk bomull. Gillar det skarpt!

3. Overall i merinoull – HM
Ull är ett favoritmaterial. Synd att de växer ur sina babykläder så fort som de gör och att ull är ganska så dyrt. Men denna overall i 100% ull hade jag inte tackat nej till. Eller en mössa i ull, strumpor i ull mm.

I övrigt är det väl inget jag kommer på sådär på sekunden. Leksaker har vi inga ännu förutom de jag och mina syskon lekte med när vi var mindre men de är för äldre. Den dagen planerar jag dock att leta second hand och/eller köpa giftfria leksaker i t.ex trä med mera. Finns massvis med alternativa saker för att banta plastanvändandet. Sedan ska ju barn utforska genom att stoppa allting i munnen och då är jag sådär sugen på att hon ska sitta och sutta på plast.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.