En lugn och stilla morgon

Några morgnar förra veckan var jag riktigt trött, nu verkar allt ha återgått till vanlig ordning igen och jag känner mig pigg på morgonen när jag kliver upp och kör till stallet. Igår körde jag strax innan klockan 06 och idag närmre 06.30. Igår mockade jag och fixade till Nasse på morgonen så jag inte behövde åka dit igen, idag har jag det kvar men då jag slutar tidigt så ska han jobbas därefter så jag låg kvar en stund extra i sängen. Just nu njuter jag av lugnet och stillheten som är på morgonen där det precis börjar bli ljust utomhus. En smoothie på naturell yoghurt, frusna hallon, en klick honung, chiafrön, babyspenat och lite nötter i kändes som en bra frukost. Har inte för något i världen orkat laga ordentlig mat på sistone så tänker att jag får börja stoppa i allt möjligt i mina smoothies i stället så är det bättre än inget i alla fall. Det sista jag önskat en morgon som denna är att slippa behöva gå till jobbet. Jag trivs bra och gillar mitt jobb, men det hade varit så skönt att kunna stanna hemma och vila/pyssla med det som behövs i stället. Men det får vänta ett par veckor till, så är det bara.

Hade svårt att sova igår. Kroppen kändes rastlös och vaden gjorde förbannat ont. Hoppas slippa nerver i kläm idag och en dag som flyter på smärtfritt. Magen gör sig dock påmind mer eller mindre hela tiden nu och man får verkligen ta saker i ett långsammare tempo och försiktigare för den gör ont annars.

Jag har börjat skriva ner vad jag ska ha i förlossningsväskan också och tänkte faktiskt börja packa den snart så slipper det också hänga över mig. Så dags att välja ut lite kläder, någon pyjamas med mera att ha med sig så får vi se vad det blir sen på plats. Och så småningom sätta ut babyskyddet i bilen. Herregud tiden närmar sig ändå med stormsteg. Tänk 2 månader till? Galet.

One thought on “En lugn och stilla morgon

  1. Grattis till graviditeten och det kommande nya livet! 🙂

    Jag har själv precis fått en liten pojke som snart är 3 månader. Det är spännande att lära sig ”ett nytt liv” med barn och häst (och ett gäng hundar…) men det SKA gå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.