Inhandlat

Beroende på hur jag känner mig kroppsligt till helgen så tänkte jag försöka ta tag i att fixa de sista sakerna som ska inhandlas till bebis. Inte mycket grejer utan mest småskit men som kan vara skönt att ha överstökat. Så glad att jag började i tid och passade på medan jag hade både motivation, ork och en mage som inte var i vägen att fixa i ordning. Idag var Rebecca i stallet i Ullared och det råkade visst bli lite småsaker till mig också, däribland en badbalja som jag ju egentligen inte skulle ha just nu. Men nu har vi en och den kommer ju komma till användnings så småningom om inte annat då den är ganska så stor. Hur mycket den kommer till användning i början får vi väl se. Sedan en filt och ett påslakanset till med får (<3). Sedan ska jag som sagt påbörja förlossningsväskan och se om där är något mer att tvätta upp till lillan också!

Skönt med en pigg kväll ändå, men kan ju bero på att jag sov mellan 14.30-17.30 också innan jag begav mig mot stallet för att ta in hästarna och motionera Nasse som var 10 gånger bättre och mer säker att jobba på repet idag än för två dagar sen. Glömmer alltid hur unghästar alltid lyckas överträffa ens förväntningar gång på gång på gång. Han travar sakta, avspänt och med rätt böjning runt mig på en liten, liten volt där han bär sig fint på bak redan nu. Och galoppen börjar verkligen släppa och mot slutet var han riktigt fin och avslappnad och ville självmant komma ner i en väldigt lång och djup form men då märktes det att han inte orkar ännu. Men det kommer, bara kul att se att han är såpass på rätt väg som han är!

Lagom pigg på morgonen när man ska bege sig mot jobbet. Onsdagar är dock skön för vi har planering hela förmiddagen och sedan håller jag i en lektion innan jag avslutar med 2h på fritids. Brukar gå fort och skönt med lite avbrott mitt i veckan, särskilt just nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.