Söndag – Vecka 32

Idag går vi in i vecka 32 och barnet beräknas vara ca 39-44 cm långt nu och närmar sig 2 kg i vikt! Jag har 62 dagar kvar till BF och 78% är avklarat.


Igår gick tvättmaskinen varm här hemma. 4 maskiner tvätt och jag trodde typ jag var klar, men sedan insåg jag att jag hade massa mer saker att tvätta. Beställde även hem det sista jag kände jag behöver såsom elektronisk bröstpump, en ekologisk ullfilt från Klippans yllefabrik, ett ekologiskt fårskinn, nagelsax/nagelfil och småsaker som är tråkiga att lägga pengar på, Men nu känner jag mig nöjd. Nu har jag det jag vill ha och är så glad att jag hittat saker till såpass bra priser. Det allra mesta har jag ju köpt begagnat men vissa saker ville jag köpa helt nya och då har jag passat på när det är rabatt eller kampanjpriser. Så nu ska det sista här hemma in i tvättmaskinen och sedan ska det sista som kommer med posten också tvättas. Jag har valt ut kläder till Mini som hon ska ha när vi åker hem från förlossningen och har påbörjat packningen av väskan i alla fall.

Nu blir det stallet och fixa med Nasse. Igår ansträngde jag mig lite väl mycket med att rensa hemma, tvätta, organisera om garderober och sedan med att mocka ut tungt och hälla in två nya spånpellets samt motionera honom från marken så hade ganska mycket sammandragningar efter det och var helt slut i kroppen, ryggen och den skadade foten. Så idag blir det lugnare, en snabbfix i stallet, motion av Nasse och sedan Café 7088 med H efter det. På tal om honom så går namndiskussionerna om Mini heta här igen men i vanlig ordning kommer vi inte fram till något haha

Denna lille är mammig som tusan de dagar/nätter han sover hos oss. Ligger på magen och ska mysa hela tiden!
Mina två favoriter från Bukowski. Kaninen har jag haft sedan jag var jätteliten och den till höger köpte jag till Mini för ett tag sedan. Har dem och sover med dem då och då för att de ska lukta mamma & pappa.
Min älskade prints från Wish.
Sköthörnan är i ordning i badrummet. Till höger är min ekologiska bomullsfilt från Klippan Yllefabriks andrasortering med mumintroll på.
Minis låda i byrån. Har nu valt ut vad vi ska packa med oss också.
Detta blir ett ombyte för henne. Med byxor och mössa från Newbie. Overall från HM och bodyn från Lindex med snedknäppning hela vägen ner
Och så fick det bli detta också. Vi får se om hon drunknar i allt, det mesta är nog storlek 56 faktiskt så vi får väl se hur mycket vi får vika upp i alla ändar. Här är mössa och body från Newbie men även koftan som jag fick skickat till mig av en gammal trogen bloggläsare (<3). Sedan byxor från HM. Enkelt men gulligt. Men med koftan utanpå så har jag gärna den helvita stickade mössan från Newbie till, hehe.

One thought on “Söndag – Vecka 32

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.