Minis lilla sänghörna – SÅ nöjd!

Ett projekt som började i vecka 20 och som alltså hållt på i närmre 13 veckor nu. Sakta men säkert har denna hörna växt fram och jag har hela tiden gillat det som tillkommit men aldrig riktigt känt mig nöjd. Men nu vågar jag nog påstå att jag känner mig nöjd och att det inte känns som att där är någonting som faktiskt saknas! Hade jag haft mer väggyta och golvyta så vet jag precis hur jag hade fyllt dem men nu är det trångt här så det går inte mer. Men nu är jag i alla fall NÖJD! Så mysig liten hörna i vårt sovrum. Tänk att jag redan börjat fantisera om framtida barnrum, vi har inte ens plats för det här då vi bor i en 2a så det är verkligen längre fram i tiden, men drömma kan man ju alltid. Hade så gärna velat ha ett hus just nu! Det sista som eventuellt saknas är något ovanför tavlorna, några fina vimplar eller liknande. Men om det inte dyker upp så struntar jag i det.

3 thoughts on “Minis lilla sänghörna – SÅ nöjd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.