Klar i god tid!

Så glad att jag började fixa och dona här hemma med bebissaker i god tid, väldigt skönt och uppskattat nu när man är tröttare och motivationen till det mesta tryter. Nu skulle jag nog våga påstå att allting är klart och inhandlat faktiskt. Så vi är mer än redo. Har till och med börjat handla lite kläder i storlek 62 nu att ha framåt sen när det är dags. Fortsatt via marketplace där man hittar så mycket fina saker till bra priser. Just bebiskläder används ju ofta under en väldigt kort period dessutom så lite basicsaker såsom byxor och bodies är på väg hem. Vad som krävs för ytterplagg får vi ta då när vi vet hur stor hon är och hur mycket hon växt.


Rekommenderar: Ekologisk kokosolja. Till allt! Har det till sminkborttagning, duschen, intimvård och allt man kan tänka sig. Återfuktande, nyttig, naturlig, antibakteriell med mera. Kommer bli basprodukten även till mini sen vid bad mm. Använder även vid matlagning, i smoothies mm.

Rekommenderar ej: HM’s mammakläder. Sämsta kläderna jag köpt i hela mitt liv. Köper vanligtvis inte kläder på HM längre för tycker att kvaliteten är under all kritik och att det blir urtvättat mm direkt. Men köpte gravidjeans, gravidleggins och amnings-BHar i augusti. Jeansen är trasiga överallt (resåren runt magen trasig och fungerar inte längre, ett stort hål i resåren och hål framtill ner under där en gylf skulle suttit…). Gravidleggingens har småhål mellan benen och amnings-BHarna är förvisso fortfarande hela, bara fruktansvärt noppriga och ser helt urtvättade ut. Har köpt amningslinnen därifrån också, får väl se hur länge de håller…

Det första jag köpte, redan innan jag visste kön. Hade bara en stark magkänsla om flicka. Kommer ihåg hur overkligt det kändes och hur små plaggen såg ut!

2 thoughts on “Klar i god tid!

  1. Amninsbhar från kappahl är guds gåva till människan! Fantastiskt mjukt material, använde mina dygnet runt i 5 månader utan att dom blev noppriga eller dåliga i resåren! Även deras amningslinnen får 10/10 bananer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.