Alla värden perfekta!

Ytterligare ett besök hos BM avklarat. Denna gång tog vi blodprov igen och checkade av mina järnnivåer/depåer och allt det där. Jag hade tydligen jättebra järnvärde (har haft hela tiden egentligen men började med järntabletter från v20-22 ungefär, har valt att köpa hem dessa och har tagit 2 varje kväll men slarvat 1-2 ggr i veckan, supernöjd i alla fall!) så nu behövde vi inte kolla det fler gånger, skönt det ju! Allt annat man kollar på rutin var också toppen såsom protein i urinen och blodtryck. Hjärtslagen hos Mini var precis som vanligt och måttet på min mage fortsatte följa kurvan alldeles perfekt. Hon har legat med huvudet neråt länge nu och nu började hon tydligen fixera sig. Så där finns verkligen ingenting att klaga på, allt har sett toppen ut genom hela graviditeten hittills och jag är fortsatt helt lugn och trygg inför kommande förlossning och allt vad det innebär. Vill tro att detta lugn och trygghet i mig själv bidrar en hel del till att saker flyter på som de ska också, men det är ju bara vad jag tror.

Och på tal om järntillskottet jag länkade där uppe. Terra Nova som märket heter gör enbart tillskott som är 100% naturliga, ekologiska och veganska, precis i min smak. Så alltså inga tillsatser, konserveringsmedel med mera!

I övrigt går man fortsatt omkring här hemma och tror att varje ny konstigt smärtimpuls ska vara starten på förlossningen i princip haha. Eller när jag vaknade och hade lite mensvärksliknande värk i morse. Hela kroppen letar verkligen på tecken efter att allt ska dra igång nu och man är så nyfiken på hur allt ska gå till, kännas och så vidare. Åtminstone jag! Men hon får gärna stanna inne och utvecklas färdigt ett par veckor till. Idag är det exakt 5 veckor till BF!

Som jag älskade denna soffa i början när den kom. Tyckte den var så makalöst skön. Nu hatar jag den och kan knappt ligga i den för kroppen känns för obekväm haha. Slutar med att jag sitter upprätt som ett träd med en kudde bakom ryggen för det är det enda som fungerar förutom sängen med 100 kuddar att bulla upp med. Men den blir väl skön sen igen när man får tillbaka sin någorlunda ursprungliga kroppsform hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.