New in!

Igår hann jag förutom att beställa, hinna få hem och hinna få på vinterdäck exakt tills dess att det började snöa (alltså jag skojar inte att jag lyckades med allt detta med minsta möjliga marginal, ringde och köpte vinterdäck 1 min innan man var tvungen att beställa för att de skulle hinna komma i tid, hehe…) också att hämta ut ett paket på posten. Detta innehöll ett träns till Nasse. Nu hade jag haft tålamod nog med att hitta det perfekta tränset som har käkrem samt engelsk nosgrimma. Äntligen fick jag tag på drömtränset till ett fantastiskt pris begagnat. Ett Dyon Anatomic till lillprinsen och jag kan knappt vänta på att få prova det på honom. Men först ska det putsas upp ordentligt och oljas in. Skapligt nöjd vill jag lova. Nu har jag ett bra och snyggt träns att visa honom i till våren dessutom, mission completed!

Förövrigt så jobbar jag bara en vecka till nu. Har sett fram emot att gå på ledighet SÅÅ mycket men nu när det faktiskt närmar sig så känner jag inte alls så haha, vad ska jag göra med all min tid? Min kropp behöver ju vila och det ska bli skönt att kunna göra det i den utsträckning jag vill nu innan allt drar igång. Men känns ändå så konstigt. Semester är inte riktigt min grej tror jag så vidare man inte har något inplanerat eller ska resa iväg. Men vem vet, det blir kanske skönt trots allt… Men kroppen känns mest obekväm nu så att ligga i soffan är helt uteslutet, får inre stress bara av att sitta i soffan. Den är dessutom alldeles för mjuk just nu så den är inte alls bekväm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.