Tiden går fort

I morgon går vi in i vecka 37 och på måndag är det dags för besök hos barnmorskan igen. I onsdags var vi på profylaxkurs och den kan jag rekommendera, men för mig som läst på så oändligt mycket och även varit i kontakt med människor som är insatta i mycket av det som vi gick igenom så kändes det inte som så mycket nytt för mig. Jag känner mig fortsatt väldigt trygg i mig själv, lugn inför förlossningen och känner fortfarande en stark tillit till att min kropp kommer klara av detta som den är gjord för. Idag är det exakt 4 veckor kvar och 90% av tiden har passerat. Jag börjar bli sjukligt sugen på julbord nu så jag är väldigt inne på att köpa hem saker och göra mitt egna nu med allt det jag tycker är gott. Vem vet, jag kanske missar alla julens julbord så då får jag passa på nu. Julmaten är enligt mig bland det bästa med julen, helt klart!

Och är det så att lillan tänker titta ut tidigare och komma strax innan jul så blir det inget julfirande i år för jag kommer bara vilja stänga in mig själv, återhämta mig och lära känna denna nya lilla varelse. Jag är inget större fan av att fira jul i vanliga fall och jag tror att jag har en väldigt hög integritet i mitt vanliga liv samt att jag gillar att vara för mig själv. Det kommer i så fall bli ännu mer påtagligt. Så det kommer bli mycket tid hemma bakom stängda dörrar den första tiden oavsett vad som kommer i vägen som det känns just nu. Jag kommer ta allting i den takt som känns bra för mig helt enkelt, så blir det förmodligen jättebra så!

Såg en filmsnutt på denna mannen igår med sin medryttare. De hoppade ett hinder som vart lite högre än de han hoppat hos mig och det såg verkligen superfint ut. Tror det finns otroligt mycket kapacitet hoppmässigt för den ponnyn så tar man det bara lugnt och skyndar långsamt så kan man nog få ut massvis ur honom! Han var dessutom på sin första P&J med sin ägarinna för ett litet tag sedan och hade skött sig superbra trots att han var lite övertaggad. Blir så innerligt glad och varm av att få höra att det går så bra trots hans ringa ålder och erfarenhet! Snart ska han få vintervila också <3 Tänk att det redan har gått 4 månader sedan han åkte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.