Gravidupdate

Igår tryckte denna lilla minimänniska som bor inuti i mig på ganska ordentligt när jag skulle sova. Ont i ryggen kom smygandes och smärtimpulserna som man kan känna när de fixerar huvudet avlöste varandra. Det gör ju ont, men det är ju bara någon millisekund som det hugger till och sedan är det bra, så absolut inget som egentligen är superjobbigt. Bara lite häftigt att känna att någonting händer… typ. I övrigt så grejar hon omkring där inne som aldrig förr och nu när det börjar bli trångt om plats så är det fruktansvärt obehagligt och påfrestande emellanåt. Även när hon hickar så är det jobbigt och obehagligt och man vill bara att det ska passera förbi.

Och på tal om något annat. mina hormonnivåer ska vi inte prata om just nu. Herregud. Glad, ledsen, arg, förväntansfull, kärleksfull, irriterad… Allt på samma gång emellanåt. Jag kan liksom gå runt och känna mig svinarg över något, börja grina över det men ändå vara glad på samma gång. Eller så pendlar det mellan allt lite hur som helst. Måste vara en fruktansvärt oförutsägbar människa just nu.

Nu ska denna människa snart krypa ner i sängen igen och det är knappt så man behöver dra för gardinerna eftersom det knappt är ljust utomhus. Magen skriker vila för den gör lite ont. I morse hade jag dessutom väldigt ont i händer och fötter. Kände mig som en vandrande vattenballong och är helt stel i lederna i fingrarna och har börjat svullna upp lite grann om fötter och allt. Spännande, haha eller.

Började julpynta så smått här hemma förra veckan. Denna hörna blev jag väldigt nöjd med. På tur står att såga massa granris och ta in men riset har legat utanför dörren i snart en vecka nu utan att jag har orkat ens kolla på det. Känner att det är dags. Ska sätta in en del i fönstren i små krukor, samt pynta lite i vardagsrummet men också i två stora fina zinkkrukor utanför ytterdörren. Vi får se om det blir något och i så fall visar jag det här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.